Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Nite örgülır? Her binanın iye olduğu yer ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar tarafından mimarilmaktadır.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir evgin vaziyet simultane insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. üste bina içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine duvar olabilir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının normal standartlara ve yönetmeliklere orantılı olup olmadığını tespit etmek bâtınin etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın merdivenleri strüktürlırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma kemiksiz strüktürlarda 120cm, güçlü katlı daire binalarında 90cm rahatliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları degajeliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoklukla 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının otomatik kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve tütünın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla baş başa olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla tahliye olmasını sağlayan bu yer can kaybı olmaması için önemlidir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 harmoni sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil olmak; dayanıklı, estetik baplara en mütenasip fiyatlarla mevla edinmek derunin Yangın kapısı istanbul İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden müdrike bilim alabilirsiniz.

- İnternet sitesinin çalışmalevselliğini ve başarımını arttırmak vasıtasıyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Her hin erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, möble yahut ayrıksı bir bariyer bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Report this wiki page